kaizoku treasure

Monday, April 4

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

okey dokey...dalam sibok-sibok aku malam ni buat keje sempat jugak aku berjalan-blog dan terjumpa sesuatu di blog......(bunyi drum)........

jeng3



yeah, blogger famous ini buat event...
aku bizi pon cepat-cepat buat entry sebab xmao ketinggalan...haruslah join....blogger baru kn...

p/s: tQ abg ben sbb selalu wat promo untuk blogger-blogger yang baru nak naik macam kami ni...hukhuk *touch*

24 comments:

  1. =.="
    x sentuh ape2....
    hati t'sentuh...

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P huhuhuu lamenye loading

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  3. gegar dan follow blog anda :)

    ReplyDelete
  4. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  5. salam gegar :) kumpulan 7 jugak (^,^)

    ReplyDelete
  6. singgah sini. dr group 7 jgak. jemput ke blog saya. =)

    ReplyDelete
  7. Gegar seribu blog..gegar blog nie pulak..GGRRR!!!!
    jom GEGAR SERIBU BLOG SINI!! ...kalau sudi follow ^^, tq..hehe


    Feel free to visit here and follow!

    ReplyDelete
  8. tQ guys sbb sudi singgah kt blog ni...
    xla rs mcm org gile ckp sorg2...wahaha
    yg follow pon mekaseh...
    da singgah da blog2 korg....
    tp xde mase nk tgl komen...tgh bz ag...
    n'way thanks again...^^

    ReplyDelete
  9. hye..
    sy pun dri kumpulan 7 gak..
    jom tgk sy pnye..

    http://serysuryani.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  10. datang sini :)

    http://norainiazhari.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  11. gegar sini pulak...:)..dari group 7 gak..teruskan gegaran..


    http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmengegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  12. salam !! arda grup 7 gax ! jum kita gegar2 abang beng..hihi..arda da follow awk! :D

    Law adew masa, follow arda gax k..tengz! :D

    ReplyDelete
  13. salam.. Saya datang gegar blog ni.. Kumpulan 7 jgak.. Jom sama-sama gegarr!! yeyy!!

    -followed-

    jom follow saya pulak :

    http://maisarahazami.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Hi geng group 7!! singgah sini! salam perkenalan!

    ReplyDelete
  15. Salam gegar dari kumpulan 8

    nice blog, jom jenguk blog saya di http://umiscupcake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Haiiiiiiiiiiiiii...

    Terlewat sikit menjengah blog kamu yang comel nie, kapal selam kite rosak tadi, tiba2 taknak menyelam pulak (sy mmg tipu)

    jom gegar-menggegar =))

    ReplyDelete
  17. jalan2 dgn izin abg ben..n follow..huhu

    ReplyDelete
  18. Terjah dr blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan.. ;-)

    Kalau sudi follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. gegar di sini, kita dr kump yg sama dlm segmen BA. follow u.......follow me back.....ngeeee.

    ReplyDelete
  20. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. misi menggegar ke sini

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-7.html

    Jemput singgah ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete